Post by piclirasurrock on Mar 15, 2022 11:11:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World of Tanks Blitz IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kinyit (növeli az állóképességet) ▞▞▞
▞▞▞ World of Tanks Blitz 2022 version ▞▞▞
Nem működik rendesen az RTG!
Én kivenném az a játékból hogy mutatja hol van a páncél
irányíthatósága gyenge.sokszor akad
World of Tanks Blitz Strategi yezv
Frissítés óta nagyon megy a cheat. Nézzetek rá srácok mert valamit elbakarintottarok.
1041 mb letöltési folyamat, elment a buzi
Jó grafika jó játék élmény... Viszont nem könnyű benne fejlődni minden drága... A Hungary Birodalom vár mindenkit szeretettel! Hu89!
Imádom ezt a játékot, de az összes vadonatúj modellnél kezd késni a játékom, így amikor lemaradok, elmondhatom, hogy sok HD-modell létezik. Annak ellenére, hogy az összes grafikám alacsony, ami azt jelenti, hogy a jövőbeni frissítéseknél már nem is tudok játszani a játékkal, így a jövőben az egyetlen lehetőség az, hogy abbahagyom a wotb-t... Szóval kérlek, adj hozzá egy opciót a beállításokhoz, ahol nincsenek HD tankok csata... Ez minden, amit akarok.
Nagyon erősen felfejleszthetők a tankok
Baszakszik a szerver jó lenne ha abba hagynatok a fejlesztést mert már kezdem uni hogy sose tudok játszani a ti hülyeségetek miatt!!!!!!!!!
Ez egy elég szilárd és szórakoztató játék, amit a legtöbbször élvezek. Az egyetlen alkalom, amikor nem élvezem magam, az az, amikor későn csatlakozom egy aktív játékhoz, és fogalmam sincs, hová ment a csapatom többi tagja. Időnként, amikor ez megtörténik, egy ellenség már észrevett engem, és azonnal megölnek a szövetségeseik. Nem az internetkapcsolatommal van a probléma. Miért nem lehet olyan rendszert bevezetni, amely megerősíti, hogy minden csapattárs aktív és harcra kész? Sok problémát megoldana az AFK csapattársakkal.
Volt WOT játékos minden játékrendszerből. Örülök, hogy újra felvehetem, különösen mobileszközön. Örülök, hogy néhány tényleges játékos hasznára válik a játéknak. Soha nem csalódtam a wargamingben, és lenyűgöző csapatuk van, ha mindent összevetve, megfelelnek a közösség elvárásainak. Tudom, hogy össze tudom kapcsolni a fiókjaimat az integrált rendszerrel, de csak azt kívánom, hogy ott a régi "Üdvözöljük!" Csomagok, hogy ne kelljen annyit darálnom.. ROFL.
Jó játék volt, csak a mostani frissítésben a pingem felment 160-ra és bármit csináltam nem változott és jól működött max grafikán.Ezért letöröltem,hogy hátha lesz tőle változás,de le se bírta tölteni rúter mellett 2,5-6 kb/s kötnyékén ment, utána pedig lement 0-ra és semmit sem csinált.
Hidden Temple - VR Adventure ماجراجویی jpgy
Nem hiszem el hogy minden retek update után szarakodni kell mert nem indul...miért nem lehet normálisan csinálni???
Jó... Jó.. Végre egy teljes hónap után ki tudtam választani a szerverem, most vettem észre, hogy a játék értékelése csökken, nem emlékszem, hogy láttam volna 3,9-es értékelést. Jaj, fejlesztőknek meg kell javítaniuk ezt az lmao-t, vissza kell hozniuk a régi történelmi tankokat (úgy értem, hogy történelmibbnek tűnnek, mint az új tankok), a Mirage-ot és a Lost-templomot is. Igazán nem tudom, hogy leminősítik-e a játékot, vagy frissítitek, csak tegyétek, amit mondtam, az értékelések növekedni fognak, bízzanak bennem, barátaim! Az árfolyamomat is 5⭐-ra változtattam
Csodálatos grafika. A játékmenet jól folyik, és a tankokba és a térképekbe helyezett részletek mennyisége hihetetlen. Bárcsak lennének kampányok minden technológiai fához. Jó lenne történelmi csatákat játszani olyan járműveken, amelyeket valóban használtak.
Annyira nagyszerű, hogy a lövedékem csípőtüzéssel átment egy ellenségen, és még nagyobb, amikor mindig összemérnek a 8-as szinttel, amikor 7-es tankod van, akkora teljesítménykülönbség van, és ami ebben a játékban az a móka, hogy nyerek, csak nekem van 1 tier hetedik tank, és ennyi, mert a rohadt pénz olyan drága, hogy ha megnyersz egy játékot és 2200 sebzést okozsz, csak 1-5 ezer érmét kapsz, és ha elveszíted, akkor 20 ezerrel levonják a pénzed. Teljesen ajánlom ezt a játékot kérdések nélkül
Eddig tökéletesen ment a játék az elmúlt napokban folyamatosan és akad a ping kapcsolatban hiba van.A telóm a netem is jó.Ezt az elmúlt napokban csak tapasztalni,előtte akadálymentesen futott a játék.
A magas ping a játék határvonalát játszhatatlanná teszi. Aztán miután elveszítesz pár meccset, mert 10 másodpercbe telik, mire a tankod végre úgy dönt, hogy megkeresi a hátrameneti fokozatot, a játék 3-5 reklámmal bombáz, amelyben pénzt kérnek ládákért.
Rossz
A legutóbbi frissítés után teljesen használhatatlanná vált. Még csak nem is nyílik. Javítsd ki mihamarabb plz.
Én nem is tudok ebbe a játékba beléoni mar nem találja a szervert😡😡😡😡😡
World of Tanks Blitz Stratégie ncrp
World of Tanks Blitz Strategy xgdu
Imádom a játékot, de remélhetőleg ezzel szeretném felhívni a fejlesztők figyelmét, a sherman járműveken azt vettem észre, hogy a valósághű felfüggesztésnél nem mozognak egészen jól az országúti kerekek. A felfüggesztés tényleges része, aminek a kerekekkel együtt kell mozognia, nem mozdul, csak a kerekek. Ez ahhoz vezet, hogy a kerekek nevetségesen néznek ki, ahogy varázslatosan mozognak a felfüggesztés részein. Nem nagy dolog, de remélem, hogy ez megoldható, mert ez egy olyan híres tank
Szár nagyon
Xbox játékvezérlővel szeretném jatszani.. A XXI. szazadban miert nincsen ez a jatek sem ra optimalizalva?
Mért nem lehet már szimplán aranyat váltani, Kedves fejlesztők??? Meg miért megy magától a tankom ha úgy van kedve? 😅 Nem a net miatt az biztos....
100%-ban a legrosszabb játék, kérjük, ne töltse le. A thay mindig megadja a noob csapat tagjainak, hogy elveszítsék a játékunkat, és prémium dolgokat vásároljanak. Ha megnyerjük a játékot, mindig levonjuk a pénzünket, ha megnyerjük a játékot is. egy 100%-ban legrosszabb játék, kérjük, ne töltse le ezt a játékot. Legrosszabb idő és internet. Ne veszítse el pénzét és idejét erre a rossz játékra
World of Tanks Blitz 전략 vsya
Nem lehet csatlakozni a szerverhez
Ez a játék annyira szórakoztató, bárcsak olyan háttérhangok lennének, mint például a back up back up! Lépés előre Ellenség Foltos Egyre vernek minket
Szia! Ez a valaha volt legjobb játék, de a 7.0-s frissítés rossz számomra. A grafika nincs a beállításokban, nem tudom ki/be kapcsolni. És nem tudom, miért nem kaptam meg a grafikát. Megkaptam az eseményt és a tankokat, de a grafikát nem. 😔
Óriási ez a tankos játék megőrülök nélküle.
World of Tanks Blitz حکمت عملی qwx
0 a 10-ből, ne játsszon, és ne fizessen. A játék stresszes, élvezhetetlen, dühöt ingerel, és egyenesen összetört, és egyetlen dolognak az oka: a párkereső! A nyolcas csapattársaid berohannak az ellenség spawnjába, vagy nem csinálnak semmit, de te mindig veszítesz. Nem számít, hogy 0 vagy 3000 feletti sebzést okoz, nem nyerhet. És HA ti, a WG munkatársai úgy reagálnának, hogy "Tudjuk, hogy elromlott, dolgozunk rajta", akkor rendben lenne. De nem, azt mondod, hogy ez teljesen rendben van, és ne csinálj SEMMIT. LEGALÁBB PRÓBÁLJA KI!