(Android/iOS) Kitchen Scramble 2: World Cook apkrāptu kodu, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu
Mar 15, 2022 11:14:11 GMT -5
Post by piclirasurrock on Mar 15, 2022 11:14:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitchen Scramble 2: World Cook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu, lai iegūtu vairāk dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Kitchen Scramble 2: World Cook 2022 version ▞▞▞
Man ļoti patīk šī spēle; tomēr ļoti ceru, ka šo spēli varēs salabot. Šajā spēlē ir pārāk daudz kļūdu. Es spēlēju šo spēli jau vairāk nekā gadu. Katru reizi, kad es sasniedzu noteiktu līmeni, šī spēle vienmēr avarē. Es nezinu, cik reižu man bija jāatinstalē un jāpārinstalē šī spēle, kopš es to spēlēju. Un es ļoti ienīstu to, ka šī spēle neglābj mūsu progresu tāpat kā pirmais Kitchen Scramble. Es ceru, ka jūs, puiši, labojāt šo lietotni! Tiešām vilšanās!!
Man patīk šī spēle, bet tagad tā karājas, es nezinu, vai tā nedarbojas pareizi, bet man patīk šī spēle, lūdzu, izlabojiet to
Cik ilgs laiks nepieciešams, lai jūs nonāktu tiešsaistē ar jauno spēli. Esmu pabeidzis pārējās spēles, joprojām nav jaunas spēles. Es nevēlos maksāt par kaut ko, ko nevaru turpināt spēlēt!. Kā laimēt zaļo naudu? spēle pāriet uz lēnu.
Pirmā spēle ir labāka. Man patīk, ka pirmajā spēlē receptēs bija soļi. Faktiski sajaucot sastāvdaļas un citas lietas, tikai tāda spēle. Šī spēle ir tāda pati kā daudzas citas spēles. Jūs paņemat vienu lietu, pagatavojat to, pasniedzat. Pirmā ēdiena gatavošanas spēle bija soļi, gatavošana un vārīšana utt. Šī spēle nav briesmīga... bet tā ir pievilšana.
Lūdzu labojiet Gyroville lv 20..
Labi, man patīk pirmais skrejceļš, labāk sastāva sastāvdaļas
Man sāka patikt šī spēle, bet tagad tā nav tik ļoti. Tā vienkārši traucas.
Lietojumprogramma katru reizi avarē. Tas ir kairinoši
Mana spēle pagājušajā nedēļā tiks atvērta un pēc tam nekavējoties izslēgta. Es atinstalēju nevar spēlēt, kāpēc man patika spēlēt lietotni, FYI lielisko spēli
Ir pagājušas v2 nedēļas, kad neesmu varējis spēlēt. Gribas atvērt vai sasalst. Tas ir skumji. Izņemot to, tā būtu lieliska spēle. Kad esat pacēlies uz augšu, jūs nevarat iekļūt.
Apmācības ir smieklīgas un paceļ ekrānu
Tā ir lieliska spēle, bet, lūdzu, pievienojiet vairāk līmeņu 😢
Diezgan viegli un jautri. Labāk nekā pirmais virtuves skrējiens.
Lieliska spēle, bet es pārspēju visus līmeņus un gaidu jaunus līmeņus jau gandrīz 2 nedēļas
Joprojām nesaprotu, kāpēc šī spēle man joprojām avarē pat pēc jaunākā atjauninājuma. Esmu atinstalējis un pārinstalējis, bet neveicas. Žēl, jo man patika šī spēle. Laikam no tā jāatsakās
Man patika šī spēle līdz brīdim, kad sasniedzu 18. līmeni .. Šķiet, ka to nav iespējams izturēt, un es mēģināju atskaņot reklāmu, lai turpinātu, un tā saka: Oops, lol smh.. Tas ir traki!!!
Lūdzu, labojiet savu spēli. Tas turpina graut. Man patīk spēlēt šo spēli. Bet tagad tas netiks atvērts. Mēģināja atinstalēt un instalēt, bet tas turpina saspiest.
Pagaidām laba spēle. Es tikko sāku, tāpēc atjaunināšu vēlāk
Spēle ir lieliska....Es tikai vēlos, lai nākamā pasaule jau ielādētu, jo es pārspēju visas 3 pasaules ar 3 zvaigznēm
Man patīk šī spēle, bet tai tiešām ir jāstrādā, man bija vairāk nekā 100 dimantu, spēle tika slēgta, un es tos visus pazaudēju, ne tikai to, kas jums ir. sirdis nepiepildās ātri.
Tas nav tik labi
Lieliska spēle. Taču tām ir vajadzīgs pārāk ilgs laiks, lai atjauninātu citas pasaules. Es kādu laiku neesmu spēlējis, jo esmu jau pabeidzis visus darbus.
Tas rada vilšanos, kad sasniedzat noteiktu līmeni, un tad spēle vairs netiks ielādēta. Izmēģināju visu, lai tas izdotos
Man patīk spēle. Tā bija ļoti atkarīga no spēlēšanas.. bet tagad ikreiz, kad atveru spēles lietotnes, tā vienmēr avarēja. Lūdzu, novērsiet problēmu
Izbaudiet jauno atjauninājumu, kas ļauj noņemt nepareizi ievietotus vienumus. Labprāt pievienotu vairāk pasauļu/līmeņu, lai varētu turpināt spēlēt.
Pagaidām tikai 3 zvaigznes, ne visai aure, cik skaidri tiek rādītas receptes.....
Call of Antia: Match 3 RPG 롤플레잉 byaf
Lejupielādēts jauns atjauninājums. 😯 Spēļu slodzes nonāk tieši jaunās pasaules taco pārtikas kravas automašīnā. Spēļu dēlis mirgo un sastingst😑. Tagad tas izslēdzas.?.😡 Kas tagad?😕 Man patika spēlēt šo spēli😯 un ļoti vēlos turpināt spēlēt jaunus līmeņus. Lūdzu, palīdziet...... lūdzu n paldies 😊 Kopš tā laika esmu atinstalējis un pārinstalējis spēli. Spēlēt tagad ir forši. Pamācības arī ir foršas😊 Līdz šim tik forši👍 Paldies par spēles jauninājumu👏 un arī 3👍s up
Kitchen Scramble 2: World Cook Опуштене xuj
Kitchen Scramble vienmēr ir bijusi neapšaubāma lejupielāde jebkurā no manām jaunajām tālruņa ierīcēm. Kitchen Scramble 2 ir pat Cookalicious. Man tas patīk💖
Šī ir ceturtā reize, kad tā vairs netiks ielādēta Vienkārši izmetīs jūs no spēles Ja lejupielādējat vēlreiz, jūs zaudējat visu progresu Lūdzu labojiet
Spēle nedarbojas Klienti nesaņem savus pasūtījumus, jo spēle nereaģē un klienti dodas prom. Lūdzu, labojiet. kļūmes i. šī spēle.
Tikko sāku spēlēt un tas man vispār neļaus spēlēt 8. līmeni... Vīlies.
Šī līdz šim bija mana mīļākā ēdiena gatavošanas spēle! Tomēr es esmu atinstalējis.. Atkārtoti instalēts, jo spēle crashing! . Es vairs nevaru to izdarīt, lai tikai jāsāk no jauna! Joprojām cenšos tikt līdz taco kopīgai!! Neiešu garām žiroskopu restorānam 👎😡
Patīk šī spēle, bet es jau sen gaidīju jaunu pilsētu/pasauli... Uhh, lūdzu, drīzumā izveidojiet jaunu 😁👍
Man tiešām nebija tik daudz problēmu. Esmu pabeidzis spēli, taču ir restorāns "drīzumā", un es domāju, kad tas nāks, pirms man ir jāizdzēš šis viņš un jāatrod kaut kas cits.
Pirmkārt, kad es nomainīju tālruni, mans progress spēlē tika izdzēsts. Nav iespējas saglabāt progresu mākonī. Un man bija jāsāk spēlēt no 1. līmeņa. Otrkārt, tas liek man kaut ko uzlabot, kad esmu to jau izdarījis. Un man pat nav iespējas to atcelt. Tātad, kopumā es esmu vienkārši iestrēdzis, jo man nav pietiekami daudz naudas, lai nopirktu, un es nevaru to atcelt. Nopietni briesmīgi!!
Es mīlu šo spēli. Es iesaku to jums, tā ir izaicinoša un jautra. Ceru, ka jums patiks, JA MEKLĒJAT IZDEVĪGU SPĒLI, ŠĪ IR TĀ IR IR ĻOTI IZAICINĀJUMI, BET PRIEKTRI Tā ir vislabākā, ko es un mana mamma spēlējam katru dienu. Es mīlu šo spēli Tas ir labākais i looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, tas ir labākais es tiešām ieteiktu to jums, jūs to mīlēsiet, tas ir labākais, ko es mīlu !!!!!!
TAS NAV NEKAS līdzīgs oriģinālam. Es cerēju, ka tas būs līdzīgi, bet tas ir pazeminājums. Tagad tā ir kā jebkura cita ēdiena gatavošanas spēle. Man riebjas tas, ka, pievienojot kādu sastāvdaļu tādai stacijai kā statīva mikseris vai cepeškrāsns, jūs vairs nevarat to paņemt, ja tā ir nepareizā sastāvdaļa, jums ir jāpievieno citas sastāvdaļas, lai pagatavotu, un pēc tam nepareizais ēdiens ir jāizmet, ņemot vērā smieklīgi īso laiku. ļauties izaicinājumiem. Viņi samazināja laiku, kas nepieciešams jūsu "dzīves" atjaunošanai.
Kitchen Scramble 2: World Cook Jednoduché hry lvie
2021. gada janvāris — joprojām avarē. Es spēlēju oriģinālo Kitchen Scramble un man patīk, cik tas ir ātrāks, kā arī pasaules ēdieni. Nu, kad tas strādāja. Ir pagājušas gandrīz 2 nedēļas, kopš lietotne darbojās. Tas darbojas līdz dienas atlīdzības pieprasīšanai, un pēc tam, kad pieskaraties “pieprasīt”, spēle sasalst un avarē. Pārbaudot līmeņus, jums ir daudz skaidras naudas, pretējā gadījumā lietotne tiks izdzēsta. Es dažas reizes nosūtīju atsauksmes, un tās tika atjauninātas līdz 21.08.2020. Atjauninājums 20.10.11.: joprojām nedarbojas.
Savos komentāros jūs norādījāt, ka jauni atjauninājumi pienāk ātrāk, taču ir pagājis gandrīz mēnesis, un mēs visi gaidām. JOPROJĀM!!! Es ļoti mīlu šo spēli, vienkārši ienīstu, ka ir nepieciešams tik ilgs laiks, lai papildinātu dzīvības. Vai tas jums tik ilgi prasa, vai jūs strādājat pie tā? Nāc tagad, pasteidzies.
Lai kā man patīk šī spēle, jo man tā šķiet ļoti relaksējoša. Bet kļūda, ka tā netiek cauri un turpina aizvērt, patiešām ir ļoti kaitinoša. Kad grasāties to salabot?
Patiesībā man patika šī spēle, bet, kad es sasniedzu noteiktu līmeni, šī spēle ieguva tik daudz kļūdu un vairs nevar spēlēt. Šī iemesla dēļ man šī spēle ir jāatinstalē. Par sliktu.
Nepārsūta datus no vecās ierīces uz jaunu
Man patīk veidi, kā līmeņi kļūst grūtāki, jo tas padara to daudz grūtāku un arī mani daudz aizraujošāku
Es spēlēju šo spēli jau labu laiku, bet, kad nonāku žiroskopa restorānā, tā pārstāj darboties, tāpēc man tā ir jāatinstalē un pēc tam jāinstalē, un tad es atgriežos pie bulciņu nūdeles sākuma, pazaudējot visu, ko esmu uzkrājis.
Man patīk šī spēle, bet jauni līmeņi nenāk... gaidīju 1 nedēļu tagad.. kad tā pienāks?
Kitchen Scramble 2: World Cook Santai mlt
Tāpat kā spēle. Pārspēj visus līmeņus. Vairāk nekā 2 mēnešus gaidīju, kad tiks atbloķēts jauns līmenis. Gaidīšana pabeigta. Spēles dzēšana.
Ja izstrādātāji vēlas uzzināt problēmu, atbildiet uz šo komentāru. Esmu ievērojis, ka jūs, puiši, neesat tik atsaucīgi, kad runa ir par atsauksmēm. Tāpēc, pirms es dodu savu, es vēlētos zināt, ka jūs klausāties.
Labi